Fysio-Logisch

Fysiotherapie & bewegingsadvies Bergen op Zoom. Tel. 0164-247407

Ons Team

Het team van Fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Fysio-Logisch! te Bergen op Zoom:

 

Esther Greveling, Fysiotherapeut, PRT (Physical Rehabilitation Trainer) (Big 49046034504)
Esther foto 2017

Esther is sinds 1996 als fysiotherapeut werkzaam in Bergen op Zoom. Sinds 2003 heeft zij zich gespecialiseerd in schouderklachten, een gedeelte van het vak wat nog steeds ontzettend in ontwikkeling is tot op de dag van vandaag!

Naast de technische benadering van het vak is haar passie in het behandelen van de cliënt , het kijken naar de mens achter de klacht, de balans tussen lichaam en geest.  Aanvullende vakinhoudelijke opleidingen zoals cognitieve therapie, lichaamswerk, motivational interviewing en mindfulness geven haar de mogelijkheid om zo samen te werken aan een stappenplan tot herstel en preventie. Mensen “heel” maken, dat is haar passie voor dit vak.

Esther Greveling is niet alleen fysiotherapeut, energetisch therapeut en sport revalidatie fysiotherapeut, maar ook sportvrouw en hardloper in hart en nieren. Behandelen van hardloopklachten, geven van loopscholing en hardloopanalyses horen daarbij. Zo worden er filmopnames bij Fysio-Logisch gemaakt van het looppatroon en de been en romp-spieren getest, zodat er een betere analyse gemaakt kan worden. Daarnaast zet zij de effectieve behandelmethode van “Dry Needling” in bij klachten aan de extremiteiten van het bewegingsapparaat.
Esther heeft ondertussen meer dan 50.000 mensen behandeld: met recht een ervaringsdeskundige te noemen.

Tessa Huijsmans, Master Geriatrie Therapeut en Algemeen Fysiotherapeut  (Big 09915808404)

Tessa 2017

Tessa studeerde in 2012 af aan de hogeschool te Breda en is een enthousiaste therapeute binnen ons team. Zij begeleidt onze chronische patiënten met een warm hart en een tomeloze inzet. In 2016 heeft zij de Master titel Geriatrie behaald.

Ze is gespecialiseerd in Parkinson en verbonden aan het Parkinson netwerk. Tevens is zij aangesloten bij het NAH FysioNetwerk, Geriatrie Fysiotherapie ZWN en het COPD netwerk West-Brabant.

Ook begeleid ze mensen aan huis en geeft ze diverse groepstrainingen bij Fysio-Logisch! in de zaal.

 

 

Birgit Gorissen, Algemeen Fysiotherapeut en Master Geriatrie i.o. (Big 69919253204)

Birgit Gorissen 2017

 

 

 

 

 

 

 

Birgit studeerde in 2014  af aan de hogeschool te Rotterdam. Na stages bij diverse fysiotherapie praktijken en het Universitair ziekenhuis in Gent besloten de Geriatrische kant van de fysiotherapie op te gaan. Zij heeft een enorme passie en drive om met aandacht en vakkennis onze chronische patiënten te begeleiden. Dit zowel op de praktijk als aan huis.  Net als Tessa hoopt ook zij binnenkort haar Master titel te behalen. Met gedrevenheid beoefend zij het mooie vak fysiotherapie, waarin de zorg van de patiënt bij Fysio-Logisch! centraal staat.

 

 

Wim Douw, Manuele therapie, Manuele lymfedrainage, Algemeen en-Kaaktherapie (Big 99033493704)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De combinatie van fysiotherapie specialisaties van Wim geven een brede ervaring van behandelmogelijkheden bij lichamelijke klachten. Hierbij kunnen verschillende aangrijpingspunten worden ingezet om het belastbaarheidsniveau goed te kunnen inschatten. Wim kan van daaruit met het juiste advies van belasting, sport, oefeningen, werkindeling en/of houding je weer beter in het dagelijks leven helpen te functioneren. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij op zijn vakgebied met recht een deskundige te noemen en zal hij u met passie voor het vak trachten te revalideren.

 

 

Sandra van Loenhout, Praktijkondersteuner

Sandra foto 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Een absoluut kei in het werken met ons softwareprogramma, tevens verzorgt zij de declaraties en de boekhouding, kortom onmisbaar in onze praktijk.  Als u belt op woensdagochtend krijgt u haar zeker aan de telefoon!

 

Addy Slager, Praktijkondersteuner en Masseuse

Addy 2017

Sinds 2015 versterkt Addy ons team. Een alleskunner, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden bij de receptie. Daarnaast bezit zij gouden handen. Een ontspanningsmassage door haar, laat u dus echt tot rust komen. Ook kunt u bij haar terecht voor een Cuppingmassage, Stoelmassage, Hot Stone massage of een heerlijke Thaise Kruidenstempelmassage.

Boek nu een heerlijke ontspanningsmassage bij Fysio-Logisch!  27,50 € voor 25 minuten.

Voor informatie m.b.t. andere massages kunt u zich wenden tot telefoonnummer: 0164-247407:  Reserveer